Avdelningen Nyhetsområdet och tidskrifter är öppen utan personal på kvällar och lördagar

Från början av september är avdelningen Nyheter och tidskrifter delvis obemannad.

Från 1.9 2017 är avdelningen öppen utan personal må-to kl. 16-20, fr 16-17 och lö kl. 10-15

Under de obemannade timmarna kan man inte kopiera eller skanna, vilket vi beklagar.

En ny kopieringsmaskin kommer att placeras på huvudbibliotekets första våning. Då blir det möjligt att kopiera och skanna under huvudbibliotekets öppettider. Tillsvidare är det möjligt att kopiera och skanna på Nyhetsområdet enbart må-to kl. 9-16 och sö kl. 12-15.

Från början av september styrs avdelningens utskrifter till Infodiskens (1 vån.) skrivare. Utskrifterna betalas också där vilket gör det möjligt att skriva ut också på kvällar och lördagar.

Avdelningens tidskrifter lånas vid Infodisken på första våningen.

Målgrupp:

Skrivet av: Virva Soikkeli den 12 september 2017