Utbudet av säsongskort växer

- nu kan du låna säsongskort också till Vasa stadsorkester och Vaasan kaupunginteatteri.

Vasa stadsorkesters GRANDE-säsongskort (2 st.) kan nu lånas på biblioteket i Vasa. Vasa stadsorkesters konserter våren 2020 ordnas i stadshuset och GRANDE-korten som lånas ut har en egen numrerad plats i stadshusets festsal. Du får tillträde till konserten genom att visa säsongskortet vid biljettförsäljningen.

Vaasan kaupunginteatteri har också gett två säsongskort, som kan lånas i biblioteket. Med säsongskortet får du i biljettkassan till Vaasan kaupunginteatteri 2 biljetter/lån till en föreställning som ingår i teaterns egen repertoar, förutsatt att föreställningen inte är slutsåld. Säsongskortet berättigar inte till premiärer, gästspel eller konserter.

Säsongskorten lånas med bibliotekskortet i huvudbiblioteket och lånetiden är en vecka. Säsongskorten kan inte reserveras på förhand och det går inte att förnya lånen.

Fram till och med mars kan du fortsättningsvis också låna Vasa Sports säsongskort. Senare under våren får vi ännu säsongskort till VPS/IFK, Wasa Royals och Vaasan Mailattaret.

Mera information om lånereglerna för säsongskorten finns på bibliotekets hemsida.

#säsongskortvasa

den 20 januari 2020