Taru sormusten herrasta

Valitsin tämän kirjan, koska se on viihdyttävä,jännittävä,hauska ja erittäin yksityiskohtainen. Pidin siitä sillä tuntui kun olisin ollut päähenkilö. Kieli siinä oli kertovaa, mutta kyllä siinä myös aika lailla paljon oli keskustelua. Suosittelisin sitä niille, jotka pitävät jännityksestä,vähästä tilannehuumorista ja mielikuvituksesta.

nimi: Lassi
ikä: 10
paikkakunta: Vaasa

Siinä on parasta ku klonkku puhuu. JA se sormus joutuu vääriin käsiin se on myös vähä jännittävä,raaka.<3en suosittele alle ykstoista vuotiaille.<333

nimi: nelli.s
ikä: 11.v

Valitsin tämän kirjan, koska pidän jännitys- ja fantasia kirjoista. Kirjassa on paljon jännittäviä hetkiä ja osa niistä on aika romanttisia. Elokuva avatar kiinnostaisi paljon koska isäni kertoi että siinä on paljon jännitysta, myös elokuvana ja kirjana tunnettu hobitti kiinnostaisi koska uskon sen olevan hyvä kerran senkin on kirjoittanut J.R.R Tolkien.

Minun mielestäni kirjassa eniten herätti kohta kun Mustaratsastaja pisti Frodoa miekalla. Luulin että Frodo kuolisi mutta hän selvisi, koska oli saanut Bilbolta kevyen suoja panssarin paitansa alle. Kirjassa oli myös toisiakin jännittäviä kohtia kuten: kun halava puu meinasi hukuttaa Frodon ja hänen ystävänsä.

Kirjan kirjoittaja käytti mielestäni kieltä hyvin ja välillä salamyhkäisesti. Kirjan henkilöt olivat hyvin keksittyjä ja niitä kuvattiin tarinoissa hyvin, plussaa myös henkilöiden nimistä. Mielestäni kirjassa oli todella hyvä juoni ja kaikki oli kohdallaan. Kirjassa ei minun mielestäni ollut mitään huonoa.

Suosittelen kirjaa kaikille jotka pitävät jännityksestä ja romanttisuudesta yhtä aikaa. Mielestäni tämä kirja sopii kaikenlaisille ihmisille. En voi erikseen kertoa kenelle tämä sopisi, koska tässä kirjassa on kaikkea esim. Sotaa, rakkautta, jännitystä ja hauskoja kohtia. J.R.R keksi tarinan sodassa ja siksi se on mielestäni niin ihana ja myös siksi aloin kiinnostua tästä kirjasta.

nimi: Oona Kemppi
ikä: 10v.
paikkakunta: Vaasa

Audience:

Tags:

Review by: Lassi, Nelli S & Oona Friday, March 15, 2013