Urenkel läsutmaning – Det ska ju vara lätt att läsa

Anta Vasa stadsbiblioteks enkla och roliga läsutmaning! Utmaningen består av tio punkter – tio olika texter. En del av punkterna i utmaningen kan du genomföra också genom att lyssna på en ljudbok. På biblioteket kan du enkelt hitta lämpliga böcker. Be personalen om hjälp om du behöver.

Du kan också dela dina egna tips i de sociala medierna genom hashtaggarna #urenkelläsutmaning och #helavasaläser.

Bland dem som har genomfört hela utmaningen och lämnat in sin blankett till biblioteket utlottas i januari 2021 tre presentkort till en bokaffär. Du kan också delta i utlottningen genom att skicka in uppgifterna via en blankett på nätet. Returnera blanketten senast 15.1.2021 så är du med i utlottningen.

Om du vill kan du också printa ut blanketten och returnera den ifylld till det egna biblioteket.

Tags:

Saturday, February 8, 2020