Vähänkyrön kirjastossa vietetään jälleen Helmiviikkoja 8.-21.2.21

Kirjasto järjestää kirjojen Sokkotreffit eli aineistonäyttelyn, jossa voit löytää aivan uudenlaista ja yllättävää luettavaa. Kirjat paketoidaan ja paketin päälle laitetaan lyhyt kuvaus sisällöstä.

Ystävänpäivän kunniaksi Helmiviikkojen ajaksi tehdään kirjastoon myös Sydänpolku, jossa esille laitetaan rakkausaiheisia runoja ja sitaatteja sisältäviä sydämiä. Laskemalla sydämet voi osallistua lahjakortin arvontaan. Arvontaan osallistutaan alla olevalla verkkolomakkeella.

Lapsiperheitä varten on kirjastossa koottu lainattavaksi Iltasatukasseja, joissa on kuvakirjoja kahden viikon lukuhetkiin. Lisäksi Helmiviikkojen ajan on käynnissä piirustuskampanja ” Minä luen”, joka on tarkoitettu kaikenikäisille lapsille. Voit piirtää kotona esimerkiksi, mitä kirjoja tykkäät lukea tai missä ja kenen kanssa. Tuo piirroksesi esille kirjastoon, jossa ne kootaan yhteiseen näyttelyyn.

Kaikkea Helmiviikkojen aineistoja pystyy lainaamaan myös omatoimiaikana. Lisäksi Vaasan kaupunginkirjaston uusi lukuhaaste vuodelle 2021 julkistetaan Lainan päivänä ma 8.2. Lukuhaasteen lomakkeita voit noutaa kirjastoista.

Sydänpolku Vähänkyrön kirjastossa 8. - 21.2.2021

Yhteystiedot arvontaa varten