Vaasalaisilta kysytään mielipidettä lähikirjastojen palveluista

Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut haluaa tietää mitä mieltä vaasalaiset ovat Palosaaren kirjaston ja Huutoniemen Kohtaamispaikka Huudin palveluista, saavutettavuudesta sekä roolista alueella.

Kysely on käynnissä 7.-26.11. ja siihen voi vastata netissä tai paperilomakkeella mm. Palosaaren kirjastossa, Kohtaamispaikka Huudissa sekä pop up-kirjastossa K-Supermarket Huutoniemessä 8.11. Kyselyyn voi vastata suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Vastaamalla kyselyyn vaasalaiset voivat vaikuttaa lähikirjastojen kehittämiseen ja palveluiden saavutettavuuden parantamiseen.

Kysely toteutetaan osana Saavutatko minut? –hanketta, jonka tarkoituksena on selvittää Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastotoimen tuottamien palveluiden saatavuutta ja saavutettavuutta. Hanketta on tukenut Taiteen edistämiskeskus

den 6 november 2018