Vaasan kaupunginkirjasto avaa chat-palvelun 14.4.

Vaasan kaupunginkirjasto avaa chat-palvelun tarjotakseen asiakkailleen asiakaspalvelua poikkeustilanteen aiheuttaman kirjastojen sulkemisen aikanakin. Kirjaston chatissa voi kysyä kirjastopalveluihin liittyviä kysymyksiä kirjastotyöntekijöiltä sekä apua tietokoneen ja puhelimen käyttöön Digitalkkarilta.

Chat on auki arkisin klo 10-15. Kun avaat kirjaston chatin, voit valita, haluatko keskustella kirjastonhoitajan vai Digitalkkarin kanssa. Kirjastonhoitaja vastaa chattiin sekä suomeksi että ruotsiksi, Digitalkkari suomeksi.

Voit kysyä chatissa mm. kirjastoaineistoista, uusia lainoja, tehdä varauksia ja muuttaa asiakastietojasi. Kirjaston Digitalkkari auttaa tietokoneiden ja puhelimen käytössä chat-palvelussa.

Voit aloittaa chat-keskustelun kirjaston kotisivuilta osoitteessa: www.vaasa.fi/kirjasto .Chat aukeaa klikkaamalla sivun oikean alareunan vihreää palkkia, jossa lukee Kirjasto / Biblioteket.

Tags:

Tuesday, April 14, 2020