Vaasan kaupunginteatterin kausikortit palaavat lainattaviksi

Teatteriin pääsee taas syksyllä 2020 kirjaston kautta, sillä Vaasan kaupunginteatteri on antanut lainattavaksi kaksi kausikorttia. Kausikortilla saa lunastaa Vaasan kaupunginteatterin lippukassalta 1 lipun/lainauskerta yhteen teatterin oman tuotannon esitykseen, mikäli esitys ei ole loppuunmyyty. Kausikortilla ei pääse ensi-iltoihin, vierailuesityksiin eikä konsertteihin.

Kausikortteja voi lainata pääkirjastosta kirjastokortilla ja niillä on viikon laina-aika. Kausikortteja ei voi varata etukäteen eikä lainaa voi uusia.

Vaasan kaupunginorkesterin sekä Wasa Teaterin kausikortteja on myös tulossa lainattavaksi hieman myöhemmin syksyllä.

Lisätietoja kausikorttien lainaussäännöistä kirjaston kotisivuilta.

#kausikorttivaasa

Kuvassa on Vaasan kaupunginteatterin logo. Logossa on vain tekstiä ja Vaasa lukee turkoosilla ja kaupunginteatteri tummansinisellä.

Tags:

Thursday, September 10, 2020