Ylihelppo lukuhaaste – lukemisen kuuluukin olla helppoa

Tartu Vaasan kaupunginkirjaston helppoon ja hauskaan lukuhaasteeseen! Haasteessa on kymmenen kohtaa – kymmenen erilaista tekstiä. Osan haastekohdista voit suorittaa myös kuuntelemalla äänikirjan. Kohtiin löytyy helposti sopivia kirjoja kirjastosta. Pyydä tarvittaessa apua henkilökunnalta.

Voit myös jakaa omat vinkkisi somessa hashtageilla #ylihelppolukuhaaste ja #kokovaasalukee.

Koko haasteen suorittaneiden ja lomakkeensa kirjastoon palauttaneiden kesken arvotaan tammikuussa 2021 kolme kirjakauppalahjakorttia. Arvontaan voit osallistua myös lähettämällä tiedot verkkolomakkeella. Palauta lomake viimeistään 15.1.2021 mennessä niin olet mukana arvonnassa.

Voit myös halutessasi tulostaa lomakkeen ja palauttaa sen täytettynä omaan kirjastoosi.

Tags:

Saturday, February 8, 2020